Lieve mensen,

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat Ohm Festival 2019 is afgelast. Omdat het weer in Nederland zeer veranderlijk is hebben we tot het laatste moment gewacht of we het festival toch door konden laten gaan. Het laatste wat we wilden was dat Ohm Festival vroegtijdig afgelast zou worden en dat het weer op de dag zelf uiteindelijk toch positief veranderd zou zijn. Dit echter niet gebeurd. Helaas zijn er zulke harde windstoten dat er een gevaarlijke situatie is ontstaan.

Er zijn windstoten voorspeld van 90km/h, hierdoor zijn de constructies en tenten niet veilig. We kunnen, na overleg met de gemeente Delft, MeteoGroup en onze leveranciers, de veiligheid van onze bezoekers en crew niet garanderen. Dit gaat voor ons boven alles.

Alle tickethouders inclusief ticket kopers die een ticket via TicketSwap hebben gekocht worden uiterlijk 17 juni op de hoogte gebracht over het refund proces van de tickets. Voor info@elevation-events.com vragen.

Het is voor ons verschrikkelijk ons jaarlijkse hoogtepunt Ohm Festival te moeten cancellen. We werken met ons team al maanden naar het festival toe en om nu te moeten cancellen, op de ochtend van het event, is iets wat ons diept raakt. We hebben er alles aan gedaan om het festival op een veilige manier plaats te laten vinden, maar gezien de huidige weersomstandigheden en verwachtingen voor de rest van de dag is dat op geen enkele manier mogelijk. Er rest ons daarom geen andere mogelijkheid dan het evenement af te lassen.

Het nachtprogramma in het Magazijn zal vanavond wel gewoon doorgaan.

We hopen dat jullie begrip hebben voor onze beslissing.

Team Ohm